Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@02:58:39 GMT

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هنر در رفتار شهروندی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۲۷۱۳

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هنر در رفتار شهروندی

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، احسان مرادی‌فر سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری در نشست اعضای مجمع نمایندگان انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران که با حضور سه تن از اعضای شورای شهر ساری و مدیران این سازمان برگزار شد، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هنر، دقیق‌ترین و رساترین وسیله انعکاس اندیشه‌ها و آرمان‌های شریف است، اظهار کرد:  تاثیرگذاری هنر دیداری در فعالیت‌های فرهنگی انکارناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در میان همه هنرها، هنر نمایش برای عموم مردم قابل فهم است و می‌توان مسائل مورد نظر را به راحتی از طریق آن به مخاطب آموزش داد.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری با بیان اینکه در شهرداری ساری هنرمندان بسیاری حضور دارند، اضافه کرد: هنرمندان سرمایه‌های فرهنگی شهر محسوب می‌شوند و باید از این سرمایه در راستای تحقق اهداف فرهنگی بهره برد.

*حضور یک‌هزار هنرمند در مرکز مازندران

بهزاد شاهنده رئیس مجمع نمایندگان انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران، با ابراز خشنودی از فرصت پیش آمده، اظهار کرد: حدود یک‌هزار نفر هنرمند در شاخه‌های مختلف هنری در ساری زندگی می‌کنند که می‌توان از وجود آنها در اجرای برنامه‌های فرهنگی استفاده کرد.

وی افزود: انجمن نمایش استان مازندران تامین‌کننده بخش زیادی از هنر استان در زمینه‌های تئاتر، نمایش، پرفرمنس و نمایش کودک به صدا و سیما، مراکز و مجامع و محافل و شهرداری‌ها و سایر در شهرستان‌ها هستیم.

رئیس مجمع نمایندگان انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران با بیان اینکه جای دیدار با مقامات فرهنگی و اعضای شورا برای ما خالی بود، تصریح کرد: نیازهای هنری این شهر که می‌توان با آن به معرفی فعالیت‌های فرهنگی پرداخت را باید مشخص کنیم.

این مسوول با تاکید بر اینکه هنرمندان ساروی بدون چشم‌داشت مالی آماده همکاری هستند، خاطرنشان کرد: با خدمات هنری از جمله نویسندگی واجرا به دنبال برگزاری بهترین‌ها برای شهرمان هستیم.

شاهنده با اشاره به طرح تئاترهای خیابانی و ساحلی و اعلام آمادگی برای معرفی اهداف شهرداری ساری به وسیله آن، گفت: در این زمینه ۵۰ برنامه کاربردی داریم که اجرای آنها می‌تواند سبب نشاط و سرزندگی عمومی شود.

*فعالیت ۲۵گروه نمایش در ساری

یاسر محمودی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی در ادامه با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در قالب هنر، گفت: در بوستان‌های ساری مکان‌ها و ظرفیت‌های مناسبی برای اجرای تئاتر و نمایش وجود دارد و با همکاری شهرداری ساری می‌توان از این امکانات جهت آموزش هر نوع مفهوم و رفتار شهروندی بهره گرفت.

وی با بیان اینکه ساری ۲۵ گروه نمایش دارد که بدون توجه به مسائل مالی آماده همکاری هستند، افزود: شهر تشنه شادی است و می‌توان با امضای یک تفاهم نامه میان شهرداری و انجمن هنرهای نمایشی از نیروهای تخصصی هنرمندان شهر استفاده کرد.

*سرآغازی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در ساری

حسین یوسفی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ساری نیز با ابراز خرسندی از دیدار با هنرمندان، اظهار کرد: دغدغه هنرمندان، دغدغه ما هم هست و ما نیز هم به عنوان شهروند و هم به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی شورا به فکر این مسایل هستیم.

وی افزود: کمسیون فرهنگی تاکنون کم کار بوده و این نشست، آغازی برای آشنایی با هنرمندان و انجام بهتر امور فرهنگی در شهراست.

رئیس کمسین فرهنگی شورای شهرساری با بیان اینکه هنر وصف نشدنی است، گفت: هنر ما هم مظلوم واقع شده و هم تاثیرگذار است.

یوسفی اضافه کرد: هنرمندان تنها قشری هستند که در پیشگاه مقام معظم رهبری به‌راحتی مطالبات‌شان را بیان می‌کنند و این جایگاه و خصلت هنر را می‌رساند.

وی با بیان اینکه هنر و سیاست نباید با یکدیگر درآمیزد، تصریح کرد: هنرمندان شهرداری ما سیاسی نشدند و اعضای شورا و شهرداری هم در خط استفاده از هنر به نفع سیاست قدم نگذاشتند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهرساری ادامه داد: هنر همه حس‌های خوب را با خود به همراه دارد و استقبال مردم از هنر هنرمندان، نشان از وجود ذوق هنری در ذات انسان است و باید به مردم بیشتر شناسانده شود.

یوسفی با اشاره به وجود مشکلات مالی در شهرداری، گفت: امیدواریم که بتوانیم همراه با هنرمندان‌مان برای فرهنگ‌سازی و اجرای برنامه‌های فرهنگی اقدامات مفیدی صورت دهیم.

*فقدان زیرساخت‌های فرهنگی در ساری

شهرام ایرجی دیگر عضو شورای شهر ساری به نبود زیرساخت‌های فرهنگی اشاره و اظهار کرد: برای اینکه کاری برای شهر انجام شود، هنرمندان و مسوولان باید با بضاعت یکدیگر بسازند و بنده هم در حد توان برای حمایت از هنرمندان در پارلمان شهری چانه‌زنی خواهم کرد.

*ضرورت تشکیل شورای فرهنگی

حسن احمدی دیگر عضو شورای شهر ساری نیز نقش هنر در فرهنگسازی را پررنگ دانست و گفت: هنرمند هم مانند دیگر اقشار جامعه باید از هنرش درآمد کسب کند اما با توجه به وضعیت کنونی شهرداری نمی‌توان انتظار زیادی داشت.

وی با اعلام اینکه ۵درصد از بودجه شهرداری مربوط به کار فرهنگی است که باید هزینه شود، افزود: اگر برنامه‌ریزی فرهنگی بیشتر متوجه کودکان و نوجوانان دهه ۹۰ باشد، می‌توان گفت که در ۲۵ سال آینده شاهد تغییرات مثبتی خواهیم بود.

وی با تاکید بر فرهنگ شهرنشینی و تاثیر آن بر سایر رفتار شهروندان، گفت: با تشکیل شورای فرهنگی، حمایت بیشتری از هنرمندان و اجرای امور فرهنگی صورت می‌گیرد و من هم حمایت می‌کنم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: سرپرست سازمان فرهنگی هنر نمایشی فرهنگ سازی شهرداری ساری انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران شورای شهر ساری شهرداری ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی و با اشاره به مناسبت شهادت امام صادق (ع)، اظهار داشت: در این راستا مراسم‌های بزرگی در سطح شهر خرم‌آباد و استان تدارک‌دیده‌شده که از شما خواهران و برادران دعوت می‌شود که در این مراسم عزاداری شرکت کنید.

قانون ساماندهی مد و لباس توسط دستگاه‌های فرهنگی اجرا شود

وی در ادامه با اشاره به اینکه رشد و کمال علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دختران نجیب و شریف ایران اسلامی همراه با رایحه و بوی خوش عفاف و حجاب و حیا به زنان و دختران غربی رسیده است، عنوان کرد: بخش‌هایی از زنان و دختران را مشاهده می‌کنیم در کشورهای غربی از انحطاط، بردگی جنسی، نابودی پایه‌های خانواده و… خسته شده‌اند و به حجاب و عفاف روی آورده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، بیان داشت: در چنین وضعیتی باید هوشیار بود، دستگاه‌های متولی فرهنگی در کشور و استان باید هوشیارانه تصمیم بگیرند، اقدام کنند، از هر گونه اقدامی که ابتذال فرهنگی را همراه خودش دارد خودداری کنند، گاهی ممکن است مجموعه‌های به‌ظاهر فرهنگی مکانی واگذار شود، ولی در آن مکان رویدادهای غیرفرهنگی به‌وسیله برخی از بخش‌های فرهنگی رخ دهد.

حجت‌الاسلام شاهرخی، گفت: در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی، قانون ساماندهی مد و لباس در مجلس و شورای نگهبان به تصویب رسیده، در راستای تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی و ترغیب مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه و غیر مأنوس بافرهنگ ایرانی و اسلامی وظایفی بر عهده کمیته‌ها، وزارت‌خانه‌ها و… نهاده شده است، ما امروز لباس‌های غیر مأنوس بافرهنگ ایرانی و اسلامی را در بازارها در انواع گوناگون پسران و دختران فراوان می‌بینیم.

وی گفت: پیداکردن لباس‌هایی که بافرهنگ ایرانی و اسلامی هماهنگ باشد، گاهی در بازار محدود است، این قوانین فقط برای تصویب نیست، بلکه برای اجرا است، لازم است تدابیری اتخاذ شود که دررابطه‌با توزیع لباس‌های غیر مأنوس بافرهنگ ایرانی و اسلامی با کار فرهنگی اقدامات لازم صورت بگیرد.

آینده برای لرستان روشن است

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه گاهی از این خدمتگزار می‌پرسند که وضعیت آینده استان را چگونه تجزیه‌وتحلیل می‌کنید؟ گفت: باید به آینده استان و کشور امیدوار باشیم، فراز و نشیب دارد، تندی و کندی دارد، اما قطعاً آینده برای استان ما روشن است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با تأکید بر اینکه در لرستان کارگاه‌های تولیدی وجود دارد، تولید و اشتغال در آنها زنده و پویا است، به طور مثال ماشین‌سازی خرم‌آباد که تا چند سال پیش تعطیل بود، اما در این دولت با پیگیری‌های مسئولان ملی و استانی به نقطه‌ای رسیده که برای چندین سال کار گرفته است و در موقعیتی است که اشتغال در آن چندبرابر شود، گفت: البته مشکلاتی هم دارد که گفت‌وگو شد که رفع مشکل شود.

وی با بیان اینکه در استان صنایع تعطیل شده‌ای داریم که حتماً با یاری خداوند دنبال خواهد شد، گفت: اما صنایع و کارگاه‌های متوسط و کوچکی هم داریم که اشتغال در آنها سرپا و زنده است، بنابراین کاملاً ما به آینده امیدواریم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از اجرای طرح حضور دانش‌آموزان در نمازجمعه، گفت: از نیروی انتظامی هم که طرح «نور» را در حال اجرا دارد تقدیر و تشکر می‌کنم، از مردمی هم که خودش جوش اجتماع و از نیروی انتظامی تشکر و حمایت کردند قدردانی می‌کنم، از آنهایی هم که تمکین به قانون کردند تشکر و قدردانی می‌کنم.

حجت‌الاسلام شاهرخی با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی در حوزه‌های مختلفی خدمات‌رسانی می‌کند، بیان داشت: باید از این قشر زحمت‌کش که در عرصه‌های مختلف جهاد مستمر دارند تشکر کنیم.

شرکت در انتخابات وظیفه ملی است

وی در ادامه با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، گفت: اهمیت مشارکت حداکثری به قوت باقی است و عملیاتی‌کردن چهار راهبردی که مقام معظم رهبری فرمودند، امری لازم است و شرکت در انتخابات در دور دوم یک حق، تکلیف و وظیفه ملی است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، ادامه داد: از طرف دیگر مسئولان ناظر و برگزارکننده انتخابات هم دقت لازم را در برگزاری انتخابات سالم داشته باشند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با تأکید بر اینکه آسیب‌های احتمالی دور اول رفع شود، گفت: با کسانی که در اطراف شعب اخذ رأی حضور پیدا کرده و می‌خواهند به انتخابات خدشه‌ای وارد کنند برخورد شود.

وی گفت: اگر کسانی هم تخلفاتی دارند، در هر سمتی، با آنها برخورد شود، تخلف در انتخابات گناهی نابخشودنی است.

کد خبر 6095638

دیگر خبرها

  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا