Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران در روزی که میکروفون صحن علنی شورای شهر ساری خراب شده بود و جلسه علنی با ۲۰ دقیقه تاخیر و با نطق پیش از دستور علی عاشقان عضو شورای شهر ساری آغاز شد؛ تنش بین معاون اداری و مالی شهرداری ساری و نائب رئیس شورای شهر موجب شد، رئیس جلسه پس از ۲ ساعت مجبور به اعلام اتمام موقت این جلسه شود.

علی عاشقان اولین عضوی بود که در این جلسه ایراد نطق کرد، وی با عنوان اینکه حسب نظر مقام معظم رهبری باید به عنوان خدمتگزاران مردم با شهروندان  همدردی کنیم، گفت: با توجه به فرآیندهای پیش آمده در ماه های اخیر  و همچنین بیماری شهردار و عدم حضور در شهرداری موضوع تغییر مدیریتی مطرح شد و تشخیص مان بر تغییر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال با حضور مجدد شهردار در ساختمان عمارت شهرداری و بازگشت نظم و ثبات مدیریتی به شهرداری و ادامه روند پیشرفت پروژه های عمرانی صلاحی بر اصرار و پافشاری بر تغییر مدیریتی و برکناری شهردار نمی بینم و از فرآیندهای قانونی و هیئت تطبیق نباید عدول کنیم، هرچند ایرادات، انتقادات و تذکراتی به شهردار ساری و سایر شهرداری های مناطق سازمان های تابعه و معاونت ها وجود دارد.

در ادامه نوبت به ذوالفقار شریفی رسید که وی ۵ دقیقه از وقت خود را به سبحان بخشی داد، نائب رئیس شورای شهر ساری با اشاره به اینکه باید متاسفانه علیرغم درخواست های مکرر، بی عدالتی و بی انصافی در شورای شهر ساری به صورت جهت دار وجود دارد و در اولین فرصت از طریق مراجع قانونی این موضوع را طرح می‌کنم، اظهار کرد: تذکرهای مطرح شده از سوی من، به مدت یک ماه اعلام نشد و پس از پیگیری این اتفاق افتاد و این موضوع یک تخلف محسوب می‌شود، نسبت به مدیریت ریئس شورای شهر اعتراض دارم چرا که همکار مستقیم شهردار محسوب می‌شوند و جای تاسف دارد.

بخشی افزود: باید در تاریخ ثبت شود که ۳۰۰ تا ۴۰۰ سوال اعضای شورای شهر توسط شهردار ساری بدون پاسخ ماند اما شهردار ساری از برخی اعضا در دادگاه کیفری شکایت کرده است.

ذوالفقار شریفی دیگر عضو شورای شهر ساری، گفت: قرار بود اقدام مدیریت قبلی شهرداری تکرار نشود اما ظاهرا مدیریت فعلی میراث دار گذشتگان هستند. حقوق و عیدی پرسنل قرار بود ۲۵ ام هر ماه واریز شود و با توجه به تخفیفات درآمدی طی سه ماه آخرسال شهرداری ساری درآمد خوبی به دست آورده است و حدود ۲۷۰ میلیارد تومان درآمد ایجاد شده و مشکل مالی وجود نداشته است نمیدانم چرا واریز نشده و می بایست طی یکی دو روز آینده پرداخت شود.

وی اظهار کرد: رسانه های منتسب به جریان مدیریت شهری واقعیت ها را وارونه جلوه ندهند و تنها مدیران خاص مدیریت شهری را پوشش ندهند. کارگران مدیریت شهری مهم ترین رسالت شهر هستند و باید به این قشر توجه شود.

پرویز شعبانی رئیس شورای شهر ساری با بیان اینکه از حضور اصحاب رسانه تقدیر می کنم و امیدوارم با توجه به بازدید ریاست محترم جمهور از نیروگاه زباله سوز ساری و دستور موکد ایشان شاهد افتتاح این پروژه در موعد مقرر باشیم، تصریح کرد: در روزهای پایانی سال برخی کارها در دست اقدام است که می بایست تسریع شود تا برای مردم با شروع سال جدید قدم های خوبی گرفته شود.

وی یادآور شد: در اعمال تخفیفات و معافیت جرایم ساختمانی نباید سلیقه ای برخورد شود و باید قانون اجرا گردد ، ارائه خدمات شهری به مناطق حاشیه ای باید مدنظر قرار گیرد.

در ادامه این‌ نشست کیا علیزاده معاون اداری و مالی شهردار ساری در پاسخ به اظهارات سبحان بخشی نائب رئیس شورای شهر ساری که معاونین شهردار نباید حقوق های نجومی بگیرند و اعتراض داریم، افزود: باید شرمنده مردم باشید، اظهار نظرها باید فنی باشد تا فنی پاسخ بدهیم، فیش های حقوقی مدیران شهرداری به صورت شفاف مبین تمام‌ مسائل است و بیشتر از قانون دریافت نمی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شورای شهر ساری رئیس شورای شهر شورای شهر ساری شهردار ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج

«علی شیرین‌زاد» با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رای و «مصطفی سعیدی سیرایی» با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رای به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرکز استان البرز در حالی به اتمام رسید که رقابت میان دو کاندیدا همچنان ادامه دارد و به مرحله دوم راه یافت. بر اساس آمار نهایی انتخابات مجلس ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه شهرستان کرج از مجموع ۳۴۱ هزار و ۵۱۸ رأی از آرا صحیح صندوق‌ها، علیرضا عباسی با ۱۰۸ هزار و ۲۴۱ رأی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه فوق به مجلس راه یافت.

همچنین علی شیرین زاد با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رأی و مصطفی سعیدی سیرایی با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رأی به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه می‌یابند. در ادامه به معرفی ۲ کاندیدایی که در مرحله دوم انتخابات مجلس با هم رقابت خواهند کرد، می‌پردازیم.

علی شیرین‌زاد کیست؟

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متولد سال ۱۳۵۰ در نظام‌آباد تهران است و از سال ۱۳۵۳ در استان البرز سکونت دارد. او متأهل بوده و دارای سه فرزند است.

وی دوره کارشناسی خود را در رشته فیزیک کاربردی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت فرهنگی گذرانده و هم اکنون دانشجوی دکتری مدیریت رسانه است.

شیرین‌زاد پایان نامه کارشناسی ارشد وی با عنوان طراحی الگوی مناسب مدیریت فرهنگی کلان‌شهر کرج مورد توجه و حمایت سازمان تشخیص مصلحت نظام در مرکز تحقیقات استراتژیک قرار گرفت.

وی سابقه حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال‌های گذشته را نیز دارد و در این دوره هدف خود را با تعریف شعاری مبنی بر «گره‌ای باز کنیم» اعلام کرده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول انتخابات مورد حمایت لیست شورای نیروهای انقلابی بوده و دیگر لیست‌های مرتبط با حزب انقلابیون حمایت خود را از وی اعلام کردند.

سوابق مصطفی سعیدی سیرایی را بشناسید

مصطفی سعیدی سیرایی اهل روستای سیرا دیگر کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است. او ۴۴ سال دارد و دارای همسر و دو فرزند دختر است.

وی کارشناس مدیریت و کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم سیاسی دریافت کرده است. مشاور شهردار کرج، رئیس اداره رفاه کارکنان و اماکن عمومی شهرداری کرج، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی اعتبار کارکنان شهرداری کرج، مسئول بازرسی سازمان بازیافت شهرداری کرج، رئیس اداره حفاظت فیزیکی شهرداری کرج، مسئول حراست منطقه ۸ شهرداری کرج، مسئول حراست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج و مسئول حراست سازمان اتوبوس رانی شهرداری کرج از دیگر سوابق اجرایی وی است.

حضور چند ماهه در کرسی مدیریت شهری فردیس و کرج در فاصله زمانی کوتاه از دیگر سوابق اجرایی او است و در هر دو پست مدیریتی توسط شورای شهر استیضاح شد.

بیست‌ویکم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ دور دوم انتخابات مجلس میان این دو کاندیدا برای تصدی کرسی مجلس حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا برگزار خواهد شد.

کد خبر 749280

دیگر خبرها

  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج