Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی خواستار اایجاد ردیف پایدار در خصوص بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی برای اجرای دقیق همسان سازی حقوق کارگران بازنشسته شد.

به گزارش ایسنا، علی بابایی کارنامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی به دولت، کمیسیون تلفیق و سازمان صداوسیما بیان کرد: نسبت به ارتقای حقوق و دستمزد کارکنان و خبرنگاران صداوسیما تذکر می دهم و امدیوارم به بخش صداوسیما توجه ویژه ای شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه در خصوص عدم توجه کافی به معیشت و افزایش رفاه کارگران نیز تذکر داد و عنوان کرد: خواستار ایجاد ردیف پایدار در خصوص بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و یا افزایش درآمد این سازمان جهت اجرای دقیق همسان سازی کارگران بازنشسته هستم.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خطاب به نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شما جلسه ای بابت سد فینسک تشکیل دادید که از آن روز تا الان نه تنها اقدامی صورت نگرفته بلکه وزارت نیرو با سرعت بیشتر دارد این سد را می سازد. ما تذکرات را دادیم و جنابعالی را قبول داریم، اما سد فینسک محل تنازع دو استان است، لذا دستور بفرمایید که آن جلسه پیگیری شود که اقدام اجرایی صورت نگیرد. سد فینسک جزو خط قرمز مردم استان های شمالی است.

بابایی کارنامی به وزیر بهداشت از بابت عدم توجه به حقوق و دستمزد مراقبین سلامت و پزشک خانواده تذکر داد و گفت: رئیس جمهور دستور فرماید به نقش جوانان و بانوان در اداره کشور توجه ویژه شود.

وی در خصوص عدم حذف برخی مدیران تصمیم ساز و تاثیرگذار به سران سه قوا تذکر داد و گفت: تعارض منافع در کشور جدی است و از دولت می خواهیم که به بخش کشاورزی و توسعه صنعتی استان مازندران توجه داشته باشد. اگر به امنیت غذایی اعتقاد داریم به مازنداران و استان های شمالی باید توجه جدی داشت.

وی در پایان از رئیس جمهور خواست که در اولین فرصت به استان مازندران سفر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی بابایی کارنامی سازمان صدا و سیما سازمان تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت