Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@06:11:16 GMT

شهرداری ساری با مشکل اعتباری مواجه است

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۸۱۴۰

شهرداری ساری با مشکل اعتباری مواجه است

رئیس شورای اسلامی شهر ساری دلایل کندی در اجرای پروژه های شهرداری ساری را تشریح کرد.‏

به گزارش خبرنگار ایمنا، پرویز شعبانی در نهمین جلسه شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به انتظارات مردم از نهاد مدیریت شهری، اظهار کرد: پروژه‌های حوزه عمران و خدمات شهری خصوصاً پروژه‌های اساسی نظیر نیروگاه زباله سوز باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد و شهردار ماحصل اقدامات خود در این زمینه را به اعضای شورا گزارش دهد چرا که حمل و جابجایی زباله‌های شهر روزانه بیش از یکصد میلیون تومان هزینه به شهرداری تحمیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دیگر پروژه‌های در دست اجرا مانند پروژه پل تا پل، پارک جنگلی سیکوتپه و میدان ابن شهر آشوب نیز باید سریع‌تر تکمیل شود.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری تصریح کرد: کندی روند اجرای این پروژه‌ها نباید به بی‌تفاوتی یا بی‌توجهی مدیران شهری تعبیر شود، بلکه وضعیت اعتباری شهرداری به دلیل بدهی‌های گذشته چندان مطلوب نیست و این کارها حتماً باید با سرمایه گذاری انجام گیرد، بنابراین موضوع جذب سرمایه گذار که در دستور کار قرار دارد باید جدی تر پیگیری شود.

«سید ذوالفقار شریفی ایزدی» عضو شورای اسلامی شهر ساری نیز با اشاره به وضعیت اسفناک کامیون‌های کارخانه آسفالت شهرداری، گفت: سرمایه بزرگی در این مجموعه بلا استفاده مانده و هیچ سوددهی ندارد و حتی به تدریج در حال نابودی است و لذا باید تعیین تکلیف شود.

وی بر اهمیت و ضرورت پیگیری حقوق شهرداری تاکید کرد و افزود: باید با تقویت واحد حقوقی از تضییع حقوق شهرداری که در واقع حقوق شهر و شهروندان است، جلوگیری شود.

رئیس کمیسیون مشارکت و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر ساری به سفر اخیر اعضای شورا به تهران و نشست با مسئولان وزارتخانه‌های مرتبط جهت پیگیری مشکلات شهر اشاره کرد و گفت: محتوای این جلسات بسیار مطلوب بود و انتظار می‌رود با پیگیری آنها خصوصاً طرح تفصیلی، نتایج پرباری عاید شهر شود.

کد خبر 528406

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران شهرداري ساري ساری شهردار ساری شورای شهر ساری شوراي شهر پروژه هاي عمراني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر