Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اصغر یوسف نژاد نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی، در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور ضمن تشکر از مردم ساری و میان‌دورود که در چندین دوره انتخابات به او اعتماد کردند، گفت: از مدیران و مسئولان استان، ائمه جماعات، شورای اسلامی شهر و روستا، فرمانداران، بخشداران و مدیران اجرایی شهرستان‌های حوزه انتخابیه، مجمع نمایندگان استان مازندران، نهادها و دستگاه‌های ملی، وزرای محترم، اعضای هیات رئیسه مجلس، کارکنان امور اداری مجلس به ویژه همکاران دفتر هیات رئیسه تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین به خاطر عضویت اینجانب در فراکسیون‌ها و کمیسیون‌ها و هیات رئیسه لازم می‌دانم از جناب آقای محمدرضا عارف رئیس اخلاق‌مدار و فضیلت‌گرای فراکسیون امید، جناب آقای دکتر لاریجانی رئیس با تدبیر و هوشمند مجلس شورای اسلامی، آقای تاجگردون رئیس خبره و کاربلد کمیسیون تلفیق بودجه، آقای حاجی بابایی رئیس ارزشی و فعال کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، آقای کولیوند رئیس فرهیخته و سالم کمیسیون امور داخلی و شوراها، آقای فولادگر رئیس متدین و مطلع کمیسیون ویژه اصل ۴۴ قانون اساسی، آقایان یوسفیان ملا و کاتب روسای فعال و تلاشگر کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس و سرکار خانم سیده فاطمه حسینی رئیس آگاه و ساعی هیات اجرایی بین المجالس که مدت چهار سال نزد آنها شاگردی کرده و با همفکری و تلاش اهداف مجلس شورای اسلامی را پیگیر بوده ایم، تقدیر و تشکر وافی کنم.

یوسف نژاد در ادامه از رأی نمایندگان مجلس در تصویب منطقه آزاد مازندران از جانب مردم تقدیر و تشکر کرد و افزود: اسلام، انقلاب، امام و رهبری چهار رکن اساسی تفکرات ما هستند، کسانی که در سایه این چهار رکن قرار دارند خودی محسوب می شوند اگرچه در زیرگفتمان اصلی انقلاب تفاوت فکری و نظری داشته باشند اما متفق و منسجم در مقابله با استکبار و ظلم و ستم مبارزه می کنند و سربازان وطن هستند.

وی ادامه داد: اعتقاد به اصل مترقی ولایت فقیه ضامن انقلاب اسلامی و باعث پیشرفت و توسعه فرهنگی و فکری است. نهادهایی مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مولود انقلاب هستند، مرزبانان غیور عرصه فرهنگی و باورهای انقلابی هستند متاسفانه امروز عده‌ای آگاهانه حمله به ولایت فقیه و سپاه پاسداران را در دستور کار قرار داده تا خوراک تبلیغاتی بیگانگان را فراهم کنند و حتی مغرضانه به دولت و مجلس شورای اسلامی که نهادی برآمده از رأی مردم و دموکراسی هستند حمله می کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: این حرکت ضربه به دیپلماسی و بی توجهی به رأی مردم و نادیده گرفتن مردم سالاری دینی است. البته همه این حملات به عنوان انتقاد مطرح می‌شود ولی انتقاد با تخریب و سیاه نمایی متفاوت است. انتقاد باید همراه با انصاف، عدالت، منطقی و دارای حد و مرز باشد اما عده ای آگاهانه و به خاطر منافع فردی، گروهی و حزبی با سیاه نمایی عملکردها و تلاش های قوه مجریه و قوه مقننه همان حرفی را می زنند که رسانه های خارجی و ضد انقلاب و استکبار جهانی می گوید و این جفا در حق انقلاب و مردم شهیدپرور است.

تلاش‌های مجلس دهم در حد وظایف و ظرفیت خود  قابل سنجش و ارزیابی است

یوسف‌نژاد یادآور شد: ما منکر ضعف و نارسایی‌ها و کاستی ها نیستیم ولی تلاش و عملکردها در چنین شرایطی که تحریم و فشارهای خارجی و زورگویی جهانی اقتصاد کشور را نشانه گرفته است باید مورد ارزیابی قرار گیرد. تلاش های مجلس شورای اسلامی در حد وظایف و ظرفیت خود  قابل سنجش و ارزیابی است البته قطعا مجلس می توانست با همت و تلاشی بیشتر نتایج بهتری را رقم بزند.

وی افزود: ما باید از منویات مقام معظم رهبری و از سیاست های ابلاغی و شرایط اقتصادی مقاومتی بیشتر استفاده می‌کردیم. در تداوم نامگذاری سال های اخیر در موضوع اقتصادی، موضوع «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار امسال انتخاب شد. اقتصاد به عنوان اولویت نخست کشور و مسئولین قرار گرفت. در این شرایط رکود تورمی و محدودیت‌های درآمدی وظیفه سنگین جهش تولید، نیاز به همکاری دولت و مجلس و بخش خصوصی دارد. تضاد دولت و مجلس به مصلحت و منفعت مردم نیست.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه برنامه‌ریزی ها و تصمیم گیری های صحیح مالیاتی، پولی، بیمه‌‎ای، بانکی و حمایت از تولید کنندگان و کارآفرینان زمینه همکاری دولت و مجلس را فراهم می کند، گفت: امروز بیشترین مشکل اقتصادی است، جهش تولید به درستی از سوی رهبری عنوان شده است و برای تحقق آن هم  مکتب سلیمانی یعنی سرباز وطن بودن و توجه به ظرفیت های داخلی، رعایت اقتصاد مقاومتی، خصوصی سازی درست و هدفمند، توجه به بخش خصوصی و استفاده از مزیت ها نسبی، توجه به عدالت اجتماعی، تولید، صنایع محرک و همچنین ایجاد ساختار مناسب برای سرمایه گذاری باید مورد نظر باشد.

تامین رفاه و آسایش مردم در سایه وحدت قوای سه گانه

یوسف‌نژاد ادامه داد: امیدوارم در سایه وحدت قوای سه گانه، مردم شاهد رفاه، آسایش، آرامش، سربلندی بین المللی، معیشت مناسب و اقتدار جهانی باشند.

وی خاطرنشان کرد: لازم می دانم از اقداماتی که وزرای محترم به ویژه وزیر اقتصادی و دارایی آقای دژپسند در تصویب منطقه آزاد مازندران داشت و تلاش وزیر راه و شهرسازی آقای اسلامی برای تامین اعتبار پروژه های ساری و کمربندی شمالی ساری و فرودگاه و جاده ساری – کیاسر و همچنین اقدامات و تلاش وزیر بهداشت دکتر نمکی برای بهبود شرایط بهداشتی و درمانی استان مازندران تقدیر و تشکر کنم.

عضو هیات در پایان گفت: اکنون که در پایان دوره مسئولیت به عنوان خادم ملت در مجلس هستم و این بار سنگین را به دو برادر دیگر می رسانم؛ ضمن قدردانی از همکاری، همدلی و حمایت دستگاه‌های اجرایی و همکاران عزیز به ویژه مجمع نمایندگان مازندران و همکاران در کمیسیون‌های مختلف از قصور و کاستی های اینجانب در انجام وظیفه طلب بخشش می کنم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علی اصغر یوسف نژاد عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی دولت و مجلس یوسف نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت

احمد نادری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت لیست‌های انتخاباتی برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم، اظهار کرد: نکته‌ای را مایلم عرض کنم و آن بحث «لیست» در انتخابات است؛ البته هنوز مرحله دوم انتخابات باقی مانده و طبیعتاً باید منتظر باشیم تا جریان‌های مختلف باز هم لیست‌های مختلف ارائه دهند و طبعاً بنده هم ممکن است در بعضی لیست‌ها حاضر یا غایب باشم.

مردم در دور اول انتخابات به یک لیست رأی ندادند

وی ادامه داد: اما از این واقعیت نباید غفلت کرد که به لیست‌بندی به این شکلی که در انتخابات رخ داد، نقدهای بسیار جدی وارد است. لیست‌ها بیش از آنکه بر اساس تمایز رویکردها و برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف حکمرانی باشد، با محوریت افراد و چهره‌های شاخص شکل گرفته بودند و اتفاقاً آرای مردم نیز از این جهت معنادار بوده است و به نوعی نشان دادند که دیگر مثل ادوار قبل نبود که به یک لیست واحد رأی دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته این پدیده ریشه در یک وضعیت ساختاری در نظام انتخاباتی ما دارد و این است که ما در ایران «حزب» به معنای واقعی نداریم؛ حزب به این معنا که راهبردها و رویکردهای ثابت و از پیش‌مشخصی در حوزه‌های مختلف حکمرانی وجود داشته باشد و همین باعث می‌شود که در ایام انتخابات، گروه‌بندی و دسته‌بندی‌های موقتی شکل بگیرد که چندان هم پایا و ماندگار نیست.

نادری افزود: به همین دلیل ما و گروهی از دوستان هم‌فکر که همگی از نخبگان دانشگاهی هستند، کوشیده‌ایم با تأسیس «جمعیت جماران» در حد توان بر این مشکل فائق آییم و در حوزه‌های مختلف حکمرانی، رویکردها و برنامه‌های ثابت و منسجمی را طراحی و تدوین کنیم.

تفاوت لیست‌های انتخاباتی بنیادین نیست

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: نکته‌ای دیگر که به طور جدی باید مدنظر داشته باشیم این است که همه لیست‌هایی که در تهران توانستند آرای مردم را جلب کنند، متعلق به جریان انقلاب هستند. به عبارتی دیگر تفاوت لیست‌ها بر اساس اختلافات بنیادین نیست، بلکه بر اساس تمایزات درون‌گفتمانی لیست‌های مختلف ارائه شده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید، گفت: نکته مهم‌تر این است که این تمایزات و لیست‌بندی‌ها هر چه بودند، تا پیش از انتخابات کارکرد داشته و دارند و پس از اتمام انتخابات باید این تمایزات و این دسته‌بندی و لیست‌بندی‌ها را رها کرد و سوگیری‌ها و جهت‌گیری‌ها می‌بایست بر اساس تخصص و رویکردهای کارشناسی و مصالح و منافع ملی باشد.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه مهم‌ترین موضوعی که در مجلس آینده با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟ گفت: پیش از آنکه به موضوع خاص و مشخصی اشاره کنم، ترجیح می‌دهم به یک مسأله روش‌شناختی در حوزه حکمرانی اشاره کنم که آن را «روزمرگی در حکمرانی» نامیده‌ام.

وی توضیح داد: منظور از این مسأله روش‌شناختی این است که ما در بسیاری از حوزه‌های حکمرانی با این مشکل دچار هستیم که به جای آنکه با نگاه ساختاری و بلندمدت مسائل و مشکلات کشور را تبیین کنیم و دنبال حل و رفع آن‌ها باشیم، رویکرد کوتاه‌مدت، مقطعی و دوره‌ای را برگزیده‌ایم و این نگاه باعث شده است که اگر در حوزه قانون گذاری و اجرا تصمیم و اقدامی اتخاذ می‌شود، مشکلات به طور اساسی و ریشه‌ای حل نمی‌شود و پس از مدتی با شکل جدیدی بازتولید و تکرار می‌شود. به دیگر سخن، در برخی حوزه‌های حکمرانی در چرخه‌ای از مسائل و مشکلات گرفتار شده‌ایم که همواره در شکل و صورت جدیدی گریبان جامعه و حکمرانی را می‌گیرد.

مشکلات را باید به طور ریشه‌ای بررسی کرد

نادری تاکید کرد: با این توضیح اگر از مشکلی سخن می‌گویم، باید آن را در ربط و پیوند با عوامل و ریشه‌های ساختاری آن بررسی کرد و دنبال راه‌حل گشت. با توجه به اینکه بنده معلم علوم اجتماعی هستم، مسائل اجتماعی و فرهنگی بیش از هر چیز فکر و توجهم را جلب می‌کند که در این باره می‌توان به مجموعه‌ای از مشکلات اشاره کرد؛ از مسائل خانواده و جمعیت گرفته تا مسأله ناامیدی اجتماعی و میل روزافزون به مهاجرت و انواع آسیب‌های اجتماعی. البته همان‌طور که قبلاً گفتم این مشکلات و مسائل را باید به طور ریشه‌ای و در پیوند با دیگر حوزه‌های حکمرانی به ویژه حوزه اقتصاد و معیشت مورد بررسی قرار داد.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۹ سازوکار عضویت در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی تا حدودی تغییر یافته است و عضویت در یک کمیسیون خاص، بر مبنای فرم امتیازبندی و کسب امتیاز در شاخص‌های مدرک تحصیلی، رشته تحصیلی در دانشگاه، سمت و پست‌های مدیریتی و … صورت می‌گیرد. بنابراین با توجه به آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و حوزه تخصصی خود مایل به عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات یا کمیسیون اجتماعی یا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هستم.

وی درباره علت تمایل خود به عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات، بیان کرد: اینجانب عضو هیأت علمی دانشگاه هستم، به عبارتی در دانشگاه شاغل هستم، همچنین در دوره حاضر مجلس شورای اسلامی چهار سال عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات بوده‌ام و دوره‌ای نیز به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی فعالیت کرده‌ام.

نادری در مورد علت تمایل خود به عضویت در کمیسیون اجتماعی مجلس نیز توضیح داد: بنده فارغ‌التحصیل رشته مردم‌شناسی سیاسی و عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران هستم، همچنین سال ۱۳۹۸ الی ۱۴۰۰ رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران بوده‌ام و در حال حاضر رئیس فراکسیون مقابله با آسیب‌های اجتماعی در مجلس شورای اسلامی هستم.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ادامه در توضیح علت تمایل خود به عضویت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، گفت: همان طور که عنوان کردم فارغ‌التحصیل رشته مردم‌شناسی سیاسی از دانشگاه فرایه آلمان هستم، در مدتی که خارج از ایران مشغول به تحصیل بودم هم در سطح بین‌المللی فعالیت سیاسی داشتم به طوری که سال ۲۰۱۰ دبیر مجمع انجمن‌های اسلامی منطقه آلمان بودم. همچنین در مجلس شورای اسلامی، رئیس شورای اجرایی اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPU و رئیس گروه دوستی ایران با کشورهای آلمان، اتریش، برزیل، بولیوی و پاناما هستم.

کد خبر 6089601 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم