Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبرزلیکانی روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا درساری متمرکز شدن شهرداری ها به جمع آوری صرف زباله دراستان را ناشی از نبود مدیریت پسماند دانست وافزود: در شرایط فعلی شهرداری ها کار جمع آوری و دفن زباله را با هزینه گزاف بردوش می کشند و هیچ برنامه مدونی نیز نمی توانند از لحاظ قانونی برای مدیریت پسماند تدوین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زلیکانی مدیریت پسماند را شامل پیش جمع آوری،جمع آوری، نگهداری، انتقال، دفن و پس از دفن دانست که در شرایط فعلی به گفته وی به علت نبود مدیریت پسماند، این کار در جمع آوری و انتقال خلاصه می شود.
وی معتقد است که با تدوین طرح جامع پسماند در مازندران وظایف دستگاه های مسوول شامل شهرداری، دهیاری، محیط زیست، راه و شهرسازی و سایر دستگاه های مرتبط تعیین می شود.
وی اعتقاد دارد با داشتن طرح و شرح وظایف می توان نظارت دقیقی بر عملکرد دستگاه ها در مدیریت پسماند از سوی دستگاه های نظارتی بالادستی انجام و نقاط ضعف و قوت احصاء و با کم کاران نیز برخورد شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرساری اظهارداشت: انتقاداتی که این روزها نسبت به پسماند در استان از سوی مسوولان مطرح می شود تا زمانی که طرح جامع آن تدوین نشود به نظر می رسد نمی تواند مورد اعتناء دستگاه های مسوول از جمله شهرداری ها قرار گیرد.
زلیکانی افزود : انتقاد نسبت به مدیریت پسماند در شهرداری ها زمانی می تواند رویه درستی باشد که طرح جامع پسماند در اختیارشان قرار گیرد.
** نیروگاه زباله سوز ساری میراث دولت گذشته
نایب رئیس کمیسیون شورای اسلامی شهر ساری گفت که طرح نیروگاه زباله سوز برای شهر ساری که در سال 90 بدون کار کارشناسی در دولت قبل برای مرکز مازندران پیش بینی شد، از پشتوانه مطالعاتی برخوردار نبود.
زلیکانی با بیان این که برای اجرای این طرح هیچ مشورتی با شهرداری و یا شورای اسلامی شهر انجام نشد، یکی از علل طولانی شدن تکمیل این پروژه را نداشتن مطالعات زیست محیطی و نامناسب بودن مکان آن از لحاظ ساختارعمرانی دانست.
وی اضافه کرد : انتخاب نامناسب مکان اجرای طرح باعث شده تا پس از انجام طرح مطالعاتی برای استحکام بنا موجود حدود 30 میلیارد ریال هزینه مازاد به دولت تحمیل شود.
** مشکل مالی دلیل دیگری برای تاخیر درتکمیل نیروگاه
این عضو شورای شهر ساری مشکل مالی را از دیگر دلایل برای تاخیر در تکمیل نیروگاه زباله سوز دانست و گفت که شهرداری نیز با وجود تمایل برای تکمیل به علت منع قانونی نمی تواند اعتباری برای اجرای این پروژه پرداخت کند.
براساس اعلام شهرداری ساری پیشرفت فیزیکی ساختمانی این پروژه 50 درصد و تامین تجهیزات نیروگاه نیز حدود 80 درصد است.
** هزینه 300 میلیاردریالی شهرداری برای پسماند
نایب رئیس شورای اسلامی شهرساری می گوید: هم اکنون به طور میانگین شهرداری ساری درسال 300 میلیارد ریال برای جمع آوری، انتقال و دفن زباله شهر ساری هزینه می کند.
زلیکانی اظهارداشت: تکمیل نیروگاه زباله سوز با وجود انتقاداتی که نسبت به این پروژه از لحاظ فنی و علمی وجود دارد، ولی می تواند بار مالی زیادی را از دوش شهرداری بردارد.
** تفکیک پسماند شهرداری ساری( تپش)
نایب رئیس شورای اسلامی شهرساری گفت که طرح تفکیک زباله ازابتدای سالجاری دردستورکار شهرداری ساری قرارگرفت و برای اجرای این طرح نیز80 کانکس برای دریافت زباله خشک از مردم درسطح شهر جانمایی شد.
علی اکبرزلیکانی افزود:اگرچه موفقیت این طرح به میزانی که انتظار نبود، بلکه توانست تا حدودی هزینه شهرداری را در جمع آوری زباله ها کاهش دهد.
وی اضافه کرد:موفقیت نسبی طرح منوط به همکاری تمام شهروندان ساری در تفکیک زباله دارد و به نظر می رسد این طرح می تواند هزینه های شهرداری را تا حد زیادی در حوزه پسماند کاهش دهد و اعتبار مازاد این بخش در سایر حوزه ها هزینه شود.
براساس آمار روزانه 400 تن زباله در شهرساری جمع آوری می شود که هم اکنون این زباله ها در 130 کیلومتری جنوب شهر ساری دفن می شود.
خبرنگار: حسین فلاحتی * انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حق مسکن کارگران گفت: در نشست اخیر کمیسیون اجتماعی که با حضور وزیر کار برگزار شد، آقای مرتضوی در جریان گزارشی که از عملکرد وزارت کار به اعضای کمیسیون ارائه کرد، به موضوع افزایش حق مسکن هم اشاره کرد و گفت که قرار است بند مربوط به افزایش حق مسکن کارگری را اصلاح کنند.

بیشتر بخوانید:
قیمت جدید مسکن در غرب تهران جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی افزود: البته با توجه به اینکه افزایش حق مسکن علاوه بر مصوبه شورای عالی کار نیاز به تایید هیئت وزیران هم دارد اما آقای مرتضوی تصریح کرد که وزارت کار برای اولین بار پیشنهاد افزایش دو برابری حق مسکن را مطرح کرده است.

رئیس فراکسیون کارگری گفت: به محض اینکه این پیشنهاد در شورای عالی کار تصویب و پس از آن مورد تایید هیئت وزیران قرار گیرد، برای دستگاه‌های مرتبط لازم‌الاجرا خواهد بود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229456 برچسب‌ها بازار مسکن

دیگر خبرها

  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد