Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@22:05:22 GMT

عوارض احداث بناهای گردشگری در ساری به صفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۳۸۳۸۹

عوارض احداث بناهای گردشگری در ساری به صفر رسید

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به آمادگی مسئولان این شهر برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، گفت: عوارض احداث بناهای گردشگری در ساری به صفر رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید مسعود مدینه عصر امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با تسلیت ایام اربعین حسینی و سوگواری سالار شهیدان، از 13 آبان روز دانش آموز به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تسلیت فوت مرحوم درخشنده پیشکسوت رسانه‌ای مازندران، افزود: این فعال رسانه‌ای نقش بی‌بدیلی در ارتقا توسعه شهری داشته و یاد او را باید گرامی بداریم.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه ساری شهری گردشگری با بناهای متعدد میراثی و فرهنگی است، تصریح کرد: با مشارکت شهردار ساری، حمام درویش خان این شهر با اعتبار 15 میلیارد ریالی شهرداری ساری تملک و بازگشایی شده است.

مدینه با بیان اینکه احداث خانه روشن در پارک هنرمندان ساری اجرایی شده است، افزود: برای حمایت از گردشگری، عوارض ساخت و ساز در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری در ساری به صفر رسیده است.

وی با اعلام اینکه بزرگ‌ترین پارک جنگلی خاورمیانه توسط شهرداری ساری اجرا می‌شود، گفت: مشاور اجرایی این پارک تهیه شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه ساری در سه سال متوالی در ردیف 5 شهر برتر گردشگری کشور قرار گرفته است، افزود: علیرغم جاذبه‌های بکر گردشگری و میراثی در مرکز استان، ساری فاقد طرح جامع گردشگری است.

علی اکبر ذلیکانی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست با اشاره به اینکه برای نگهداری از آثار تاریخی ساری باید اعتبارات بیشتری تخصیص یابد، گفت: امکان نمایش آثار تاریخی ساری در موزه‌های ساری برای مردم فراهم شود.

وی با بیان اینکه ساری از معدود مراکز استان‌های بدون موزه کشور است، افزود: در حوزه صنایع دستی ساری هنوز نتوانستیم به توفیقاتی در این بخش دست یابیم.

ذلیکانی با اشاره به مرکزیت ساری در استان، گفت: هنوز ساری از داشتن هتل استاندارد و بین المللی محروم است.

علیجان شمشیربند، عضو شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست با تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان و ایام اربعین حسینی از ستاد تسهیلات سفر خواست تا نظارت جدی تری بر نحوه دریافت کرایه اتوبوس‌ها از مسافران اربعین شود.

کوروش یوسفی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از عوامل مهم در شکوفایی اقتصادی کشورها توسعه صنعت گردشگری است، افزود: توسعه گردشگری ساحلی در مرکز مازندران به دلیل برخورداری از دریا امری ضروری است.

وی با تاکید بر توجه ویژه سازمان گردشگری به احیا و مرمت چشمه باداب سورت، گفت: برای تقویت گردشگری از اعضای شورا می خواهیم نام کمیسیون فرهنگی و اجتماعی به کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری تغییر نام یابد.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۸۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت